VPS сервери на дисках NVMe

Дорогі клієнти RX-NAME, ми раді повідомити вам про захоплюючу новину, яка змінить поняття про світ хостингу. Відтепер у компанії RX-NAME ви маєте унікальну можливість замовити VPS сервери, які працюють на передових NVMe дисках.

NVMe (від. англ. Non-Volatile Memory Express) диски – це не просто звичайні SSD. Це революційна технологія, що принесе вам неймовірні переваги, ніж зазвичай. Швидкість зчитування та запису інформації зростає в 5-7 разів порівняно зі звичайними SSD дисками. Яким чином це вдається? Задля цього технологія NVMe використовує пряме з’єднання до шини PCIe, що й забезпечує миттєвий доступ до ваших даних і ресурсів, навіть під великим навантаженням.

Ми знаємо як цей аспект важливий для наших клієнтів і готові порадувати кожного з вас ще більше! Використовуйте промокод «VPSNVME-10» при оформленні замовлення нової послуги VPS на NVMe дисках, і отримайте від нас знижку у -10%.

Але зверніть увагу, що ця акція діє лише з 9 до 16 листопада включно.

Тому не упустіть свій шанс підняти свій хостинг на новий рівень продуктивності за найвигіднішими умовами від RX-NAME вже сьогодні.

Разом ми піднімемо швидкість роботи ваших проектів та зробимо їх ще більш успішними.

Більше інформації про VPS сервери на NVMe дисках ви можете знайти на сайті rx-name.ua або в одній з наших статей на блозі.

Виникли додаткові питання чи потрібна консультація?

Звертайтеся до нашої служби підтримки за номером 0 800 21-05-05. Ми працюємо для вас цілодобово, тож готові відповісти на всі ваші запити та надати необхідну допомогу у будь-який час.

Приєднуйтеся разом із RX-NAME стати частиною справжньої революції у світі хостингу, зробивши новий крок до передових технологій сучасності!