Місяць: Листопад 2023 Page 1 of 3

Як налаштувати пошту: поради для початківців та професіоналів

Налаштування електронної пошти

Електронна пошта є важливою та вже невід’ємною частиною роботи будь-якої сучасної компанії. Нині вона є не тільки засобом обміну інформацією, а й важливим інструментом для ведення бізнесу, маркетингу та обслуговування клієнтів у цілому. Тому знання основних інструментів для роботи з поштою є просто необхідними, але її окремі налаштування для ефективної роботи – є ще значно важливішими, на що ми й звернемо увагу у нашій сьогоднішній статті.

Нова функція VNC консолі від RX-NAME: повний контроль над вашим VPS сервером

VNC консоль

У світі невпинного розвитку цифрових інновацій, компанія RX-NAME також не зупиняється і слідує новим тенденціям. Тож сьогодні ми раді представити вам революційне оновлення та нашу нову функцію доступу до VPS серверів через VNC (Virtual Network Computing) консоль. Цей технологічний крок надає усім клієнтам RX-NAME безперебійний та простий доступ до їхніх серверів, навіть тоді, коли звичайне SSH (Secure Shell) з’єднання недоступне.

Як інтернет-магазину збільшити продажі: 10 перевірених методів

Як інтернет-магазину збільшити продажі?

Успіх в онлайн-рітейлі визначається багатьма факторами, які можуть мати як позитивний, так і негативний вплив на нього. Однак, серед усіх цих елементів, надзвичайно важливо зосередитися на одному ключовому із них – обсязі продажів, що й визначає позиціонування бізнесу у конкурентному середовищі сучасного інтернет-світу та свідчить про його власний розвиток. Втім іноді результат цього процесу може коливатися під впливом різноманітних зовнішніх та внутрішніх чинників, що значно не відповідають попереднім очікуванням. Тож, які саме фактори впливають на продажі, як реагувати на ці виклики та які стратегії застосувати для поліпшення ситуації? Про ці ключові питання й піде мова у нашій сьогоднішній статті.

Оптимізація для пошукових систем: роль назви домену у SEO

Роль назви домену у SEO

В нову епоху цифровізації вже вкотре доведено, що пошукова оптимізація стає важливим фактором у формуванні успіху онлайн-проектів. Адже від правильності її використання залежить, чи знайдуть ваш сайт потенційні клієнти серед безлічі інших подібних варіантів і чи будуть вони далі взаємодіяти з ним. Однак як зрозуміти, коли використання SEO спрацьовує ефективно і що може впливати на його зміни? Давайте ці питання ми й розглянемо у нашій сьогоднішній статті.

Як не потрапити на гачок: поради з перевірки сайтів на онлайн-шахрайство

Перевірка сайтів на онлайн-шахрайство

У наш час, коли Інтернет став невід’ємною частиною нашого життя, зрозуміло, що онлайн-шахрайство стає все більш розповсюдженою проблемою. Але, знаючи і дотримуючись певних правил і заходів безпеки, можна убезпечити себе і від цих загроз. Про це й поговоримо ми більш детально у нашій сьогоднішній статті.

SaaS технології: як це працює та як вони спрощують наше життя

Saas технології

SaaS, або Software as a Service, є одним із найбільш динамічних таінноваційних напрямків у світі хмарних обчислень. Ця модель пропонує новий підхід до використання та управління програмним забезпеченням, дозволяючи користувачам підключатися та використовувати хмарні аплікації через Інтернет, що в свою чергу відкриває безліч можливостей для бізнесу та звичайного повсякденного життя.

Чорна П’ятниця від RX-NAME вже розпочалася!

Чорна П’ятниця

Щороку настає той час, коли світ онлайн-шопінгу переживає свою найбільшу активність та метушню, ніж зазвичай. Це період, коли вже стандартні для нас пропозиції перетворюються на неймовірні знижки, а звичайні можливості – на золоті шанси придбати омріяний товар чи послугу за найвигіднішими цінами. Так, так, це та сама Чорна П’ятниця, яка раз у рік дарує не лише незабутній досвід покупок, але й відкриває двері до нових можливостей для власників бізнесу, блогерів, розробників проектів та всіх тих, хто прагне зробити свою онлайн-присутність сильнішою та ефективнішою.

І у цей день компанія RX-NAME також готова анонсувати для вас фантастичні пропозиції, які просто так не залишать вашу увагу!

Практичний посібник: як перенести свій сайт на хостинг RX-NAME.UA

Як перенести сайт на новий хостинг?

На перший погляд перенесення сайту на новий хостинг може здатися складним завданням, особливо для тих, хто жодного разу не стикався з цим питанням. Однак, слідуючи покроковим інструкціям, які ми підготували для вас сьогодні на прикладі RX-NAME.UA, ви зможете легко та безпечно перенести свій сайт на будь-який хостинг. Тож почнімо!

Як обрати правильний віддалений сервер для роботи на Amazon?

Віддалений сервер для роботи в Amazon

У сучасному цифровому світі ефективність та швидкість є важливими, та часом навіть вирішальними, факторами успіху в онлайн-бізнесі, особливо на платформах щоденних масових продажів. І саме віддалені сервери відіграють найголовнішу роль у цьому процесі, надаючи високу продуктивність, надійність, безперервну роботу та інші ключові характеристики, що необхідні для успішного управління інтернет-сервісами. Однак чому вони такі важливі і як серед них обрати правильний для вашого бізнесу? Давайте про це й поговоримо у нашій сьогоднішній статті на прикладі всім відомого Amazon.

Навіщо наймати адміністратора сервера: важливість роботи професіонала в онлайн-бізнесі

Адміністратор сервера

У кожній сфері діяльності свої професіонали відіграють важливу роль у функціонуванні всього процесу, і в онлайн-бізнесі однією з таких ключових фігур є адміністратор. Їх поділяють на декілька видів залежно від напрямку роботи, до прикладу системний адміністратор, мережевий адміністратор, адміністратор бази даних, чи адміністратор безпеки. Однак у цій статті давайте разом детально розглянемо професію адміністратора сервера та з’ясуємо, чому саме його робота є невід’ємною частиною успіху в будь-якому онлайн-бізнесі.

Page 1 of 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén