Місяць: Липень 2024

Розширення тарифів VPS на дисках SSD і NVMe від RX-NAME

VPS хостинг

Хостинг-провайдер RX-NAME завжди прагне до вдосконалення своїх послуг, аби максимально задовольняти запити та потреби клієнтів. Так нещодавно до основних тарифів компанії було додано ще 5 нових – з більшими ресурсами ядер процесора, оперативної пам’яті та дискового простору, і розширено їх на операційних системах Linux і Windows. 

Крута новина від Mozilla: випуск безкоштовного ШІ-генератор веб-сайтів, який не вимагає навичок кодування

Розробка веб-сайту

Mozilla знову дивує інноваціями, презентуючи безкоштовний ШІ-генератор веб-сайтів Soloist.ai. Цей новий інструмент стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче створити власний веб-сайт, але не має навичок кодування. Тепер створення професійного сайту займає всього декілька хвилин і не потребує складних технічних знань.

Що таке хом’як Hamster Combat і в чому секрет популярності «тапалок»?

Hamster Combat

У світі мобільних ігор існує безліч захоплюючих та дивовижних проектів, але мало які з них можуть похвалитися такою ж популярністю, як «тапалки». Серед них особливе місце займає гра Hamster Combat. Чому саме цей хом’як став сьогодні героєм багатьох телефонів і що ж такого цікавого у «тапалках»? Давайте розберемося разом у нашій сьогоднішній статті.

Як дата-центр забезпечує безперебійне електропостачання та стабільність Інтернет-каналів?

Дата-центр

У сучасному світі бізнесу, де дані є новою валютою, дата-центри відіграють ключову роль у забезпеченні стабільності та безпеки інформаційних потоків. В Україні, де проблеми з електропостачанням стали частішими у 2024 році, дата-центри набувають ще більш особливого значення. Вони не тільки гарантують безперервну роботу обладнання, але й забезпечують стабільний доступ до Інтернету. Розглянемо, як це працює і чому вибір дата-центру для розміщення обладнання може бути вигідним рішенням для вас.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén