Місяць: Серпень 2023 Page 1 of 3

Перехід із віртуального хостингу на сервер VPS: коли це необхідно зробити при розміщенні сайту

Віртуальний хостинг та сервер VPS

Ми вже не раз згадували у наших статтях, що у сучасному цифровому світі розміщення веб-сайту є ключовою складовою успішної онлайн-присутності будь-якого бізнесу. Для цього використовуються різні типи хостингу, найпоширенішими з яких є віртуальний хостинг та сервери VPS. У цій статті ми нагадаємо вам, що таке віртуальний хостинг та сервер VPS, й розглянемо як здійснити перехід між ними та в яких саме випадках варто це зробити.

Як зберігати дані з камер спостереження на віддаленому сервері?

Дані з камер спостереження

Сьогодні камери спостереження є важливим аспектом у забезпечені контролю та захисту у різних сферах діяльності. Однак зберігання великого обсягу відеоданих вимагає правильних рішень для їхнього ефективності. І саме тут на допомогу приходить віддалений сервер – потужний інструмент, що дозволяє зберігати, керувати та забезпечувати доступ до ваших важливих даних із камер спостереження.

Технічна сторона SSL: як відбувається шифрування передачі даних на вашому сайті

Шифрування передачі даних

У сучасному цифровому світі передача і обмін даними стали вже невід’ємною частиною нашого повсякденного життя. Тому гарантування їхньої безпеки є ключовим завданням у цьому процесі. Одним із найпоширеніших методів захисту інформації під час її передачі – це використання технології SSL (Secure Sockets Layer). Ми неодноразово згадували її теоретичну частину у наших минулих статтях. Тож сьогодні давайте розглянемо більш детально технічну сторону процесу шифрування даних за допомогою SSL та розкриємо, як саме відбувається захист інформації під час передачі на вашому веб-сайті.

Дата-центр Server.UA у м. Києві: надійне місце зберігання ваших даних

Дата-центр Server.UA

Нині у світі, де цифрова інфраструктура визначає розвиток бізнесу та забезпечує зв’язок зі світом, важливо мати надійне місце для зберігання та обробки даних. Дата-центр Server.UA у центрі Києва є відповіддю на цю потребу, надаючи передові послуги зі зберігання даних та обладнання, починаючи ще з 2007 року. Завдяки своїй надійності, передовому обладнанню та професійній підтримці, Server.UA став обраним місцем для бізнесу клієнтів не лише з України, а й з різних країн світу.

Віддалений робочий стіл на Windows: коли і чому вам це може знадобитися

Віддалений робочий стіл

Сучасний світ бізнесу постійно змінюється і адаптується до нових технологій, щоб надавати ефективні та зручні рішення для підтримання робочого процесу. Однією з таких технологічних інновацій є віддалений робочий стіл на операційній системі Windows. Ця можливість надає компаніям нові горизонти в організації робочих процесів, забезпечуючи доступ до комп’ютерних ресурсів з будь-якого місця та в будь-який час. Давайте сьогодні розглянемо, що таке віддалений робочий стіл на Windows, коли він може бути корисним та які його переваги для бізнесу.

З Днем Незалежності України!

Дорогі наші клієнти!

Сьогодні ми відзначаємо найважливіше свято для нашої країни – День Незалежності України! День, що символізує свободу, відвагу, національну єдність та бажання жити у вільній та процвітаючій державі. День сильних і незламних людей. День волі та гідності.

Як створити корпоративну пошту на власному домені?

Корпоративна пошта

У сучасному бізнес-світі, де онлайн-комунікації мають важливе значення, наявність корпоративної пошти на власному домені перетворюється на вагомий фактор для вдосконалення позицій власного бізнесу в конкурентному середовищі. Це не тільки ознака професіоналізму, а й потужний інструмент для забезпечення довіри клієнтів та партнерів. Сьогодні у цій статті ми детальніше розглянемо, що таке корпоративна пошта, чому вона важлива і як саме створити її на власному домені.

Що таке EV SSL-сертифікати і чому вони важливі для сайту компанії?

EV SSL-сертифікати

Гарантування безпеки в онлайн-середовищі стало найбільш важливим завданням, ніж будь-коли раніше. І ми пам’ятаємо, що одним з ключових інструментів цього у процесі взаємодії між користувачем та веб-сайтом є SSL-сертифікати. Вони гарантують захищену передачу даних між користувачем та сервером, забезпечуючи конфіденційність та цілісність інформації. У цій статті ми пригадаємо, що таке SSL-сертифікат і більш детально розглянемо чому EV SSL-сертифікати є настільки важливими для веб-сайту вашої компанії.

Таргетолог: хто це, де навчитися та чому ця професія актуальна

Таргетолог

Сучасний ритм життя та стрімкий розвиток інформаційних технологій невпинно вимагають нових підходів до бізнесу. Один із таких підходів – це залучення до роботи таргетолога, фахівця, який розуміє сутність аудиторії та здатний спрямувати рекламу у потрібному напрямку. Давайте сьогодні більш детально розглянемо сутність цієї професії, де можна навчитися цьому та чому вона надзвичайно актуальна сьогодні.

Стартап-проекти як можливість втілення інноваційних ідей. З чого почати?

Стартап-проекти

Наш сучасний світ швидко змінюється завдяки інноваціям, які з’являються завдяки винахідливості та прагненню зробити життя кращим. Саме тут важливу роль відіграють стартап-проекти, які є майданчиком для втілення амбітних ідей. Вони є кроком до майбутнього, де підприємці можуть реалізувати свої концепції та змінити світ навколо себе. Сьогодні у цій статті ми розглянемо, що таке стартап-проекти, яка їхня особливість та цінність, а також з чого почати їх створення.

Page 1 of 3

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén