Місяць: Травень 2024

Як отримати найкращі відповіді від Chat GPT: основні рекомендації щодо prompts

Chat GPT

Сьогодні знову поговоримо про вже всім відомий потужний інструмент, який може генерувати текст, перекладати мови, писати різні види контенту та інформативно відповідати на ваші запитання. Так, так, той самий Chat GPT. Однак, як і будь-який інструмент, він потребує вмілого використання, щоб отримати якнайкращі результати.

У цій статті ми поділимося з вами декількома основними рекомендаціями щодо prompts, які допоможуть вам отримувати від Chat GPT максимально змістовні та корисні відповіді.

Що вміє нова версія Chat GPT 4o?

Chat GPT 4o

Лише за останній рік можна спостерігати тенденцію того як штучний інтелект невпинно розвивається, цим самим дивуючи нас все новими можливостями. Так нещодавно світ дізнався про появу оновленої версії чат-бота Chat GPT 4 – GPT 4o , яка обіцяє революціонізувати наше спілкування з комп’ютером.

Що ж у ньому такого нового? Давайте розбиратися у сьогоднішній статті. 

Як знайти надійне місце для безперервної роботи вашого сервера?

Розміщення серверів

Нині доступ до інформації та онлайн-послуги стали невід’ємною частиною нашого життя та бізнесу, тому й надійність та безперебійність роботи серверів стає ключовим фактором успіху. Особливо гостро це питання постало в Україні, де сьогодні повернення до регулярних відключень електроенергії, через обстріли критичної інфраструктури, змушують підприємців шукати альтернативні рішення.

Тоді як у такому випадку знайти надійне місце для безперервної роботи власного сервера? Давайте більш детально поговоримо про це у нашій статті.

Як кількість ядер у серверному процесорі визначає його ефективність?

Серверний процесор

У наш час цифрового світу сервери відіграють життєво важливу роль, і не лише в IT-сфері. Вони є основою хмарних сервісів, веб-сайтів, баз даних та безлічі інших онлайн-ресурсів. І одним з ключових компонентів сервера, що визначає його продуктивність, є процесор.

Більшість сучасних серверних процесорів мають декілька ядер. Але що саме це означає і як кількість ядер впливає на роботу сервера? Про це ми й розповімо вам у сьогоднішній статті.

Як штучний інтелект допоможе затримувати клієнтів на вашому сайті?

Штучний інтелект

Сьогодні у динамічному світі утримання уваги клієнта на сайті стає дедалі складнішим завданням. Інтернет рясніє інформацією, і люди звикли швидко переходити від одного сайту до іншого, шукаючи те, що їм дійсно потрібно.

Й ось де на допомогу приходить штучний інтелект (ШІ). Ця революційна технологія може допомогти вам не лише залучити нових клієнтів, але й змусити їх залишатися на вашому сайті довше, збільшуючи шанси на конверсію.

Як перевірити безпеку власного сервера? Що не можна ігнорувати?

Як перевірити безпеку власного сервера?

У сучасному світі, де інформація є ключовим ресурсом пізнання та сприйняття всього навколо, безпека сервера стає все більш необхідною.

Власний сервер може бути сховищем цінних даних, як особистих, так і ділових, тому сьогодні його захист від кібератак є надзвичайно важливим завданням.

Акційна пропозиція на домен .KYIV.UA

Домен .kyiv.ua

Дорогі клієнти!

Лише 3 місяці, з 1 травня до 31 липня 2024 року, Ви маєте можливість зареєструвати домен .kyiv.ua за унікальною ціною – всього за 96 грн!

Важлива інформація: оновлення правил реєстрації українських доменів

Оновлення правил реєстрації українських доменів

Дорогі клієнти та партнери RX-NAME! 

Ми маємо важливу новину щодо реєстрації доменів у деяких регіональних українських зонах.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén