Місяць: Березень 2024

Для чого потрібен бекап сервера і де його зберігати?

Бекап сервера

Уявіть, що ви фотограф, який знімає весілля. Впродовж свята ви робите сотні чудових кадрів, але раптом ваша камера ламається, усі фотографії втрачено… Проте, щоб уникнути таких катастроф, фотографи завжди роблять резервні копії своїх знімків, цим самим убезпечуючи себе від виникнення подібних ситуацій.

Те ж саме стосується і серверів: аби не втратити дані фахівці використовують їхні резервні копії – бекап серверів.

Вибір виділеного сервера: як обрати оптимальний ресурс для введення бухгалтерії та веб-проектів

Вибір виділеного сервера

У сучасному світі ведення бізнесу неможливо уявити без використання інформаційних технологій. Бухгалтерський облік, веб-сайти, онлайн-магазини – все це потребує надійної та потужної платформи для безперебійної роботи, особливо зважаючи на наші виклики сьогодення. У такому випадку саме виділений сервер стає оптимальним рішенням для багатьох компаній, адже він гарантує високий рівень продуктивності, безпеки, гнучкості та автономності.

Фішинг: як уникнути атак і захистити свої дані

Як уникнути фішингових атак?

Фішинг – це поширений вид кіберзлочинності, спрямований на крадіжку особистих даних користувачів, таких як паролі, логіни, номери банківських карток. Зловмисники маскуються під надійні джерела, наприклад, банки, онлайн-магазини або популярні веб-сайти, щоб заплутати й обдурити людей та змусити їх розкрити власну конфіденційну інформацію.

Сьогодні це один із найпопулярніших видів небезпеки онлайн, який варто не просто розпізнавати, а й уникати. Саме про це й ми поговоримо у нашій сьогоднішній статті.

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén