Робота дата-центру під час блекауту

Сучасна Україна живе у часи постійних загроз і викликів, які минулого року ми особливо відчули на собі. Одні з найбільш запам’ятовуваних – масові пошкодження об’єктів критичної інфраструктури та щоденні енергетичні відключення, що стало наслідком чисельних блекаутів у кожному населеному пункті країни. Хоча й було складно, українці впоралися і з цим викликом, показавши всім свою витривалість і те, що вони можуть адаптуватися до будь-яких умов.

Ми розуміємо, що цього року однією з найбільших зимових загроз для бізнесу та інфраструктури в Україні є можливість повторних блекаутів, коли енергопостачання може бути відключено на необмежений термін. Це в свою чергу, на жаль, сприяє зупинці усього робочого процесу та може призвести до серйозних проблем для компаній та організацій, які залежать від безперервного доступу до своїх даних та інформаційних ресурсів. Тому тут надзвичайно важливим виступає безперебійна робота дата-центрів, що й можуть зберегти стале функціонування всіх процесів.

Яскравим підтвердження цього є безперебійна робота компанії SERVER.UA восени-взимку 2022-2023 рр. Саме цей досвід дав їй можливість ретельно підготуватися до зими 2023-2024 рр. та забезпечити всі необхідні умови для власних клієнтів.

SERVER.UA завжди відзначався своєю високою надійністю та професіоналізмом у сфері забезпечення інформаційної безпеки та доступності даних. І в сучасних умовах, коли енергетична незалежність стає важливішим питанням, ніж будь-коли, розгляд співпраці з дата-центром додатково заслуговує на підвищену увагу бізнесу та організацій.

SERVER.UA робить все можливе, щоб запобігти подібним проблемам своїх клієнтів. Компанія має надійну інфраструктуру стандарта Tier III: резервне живлення забезпечене відмомвостійкістю N+1 і чотирма дизель-генераторами, та великий досвід у розробці й впровадженні стратегій резервного копіювання даних. Це означає, що навіть у випадку відключення електропостачання, сервери SERVER.UA продовжують працювати без жодних проблем, адже генератори забезпечують надійне джерело енергії для дата-центру.

Окрім цього у структурі SERVER.UA діє цілодобова робота спеціалістів та процес моніторінгу систем живлення й охолодження. Тому, довіривши своє обладнання в SERVER.UA, клієнти можуть бути спокійними за його безперебійну роботу і якість наданих вчасно послуг.

Україна вже багато разів доводила свою силу та витривалість, і компанія SERVER.UA разом зі своїми клієнтами також готова прийняти будь-які виклики та подолати можливі труднощі.

Як ми бачимо, всі заходи безпеки та підготовки SERVER.UA не лише демонструють готовність дата-центру до можливих блекаутів, але водночас є й яскравим прикладом того, як сучасні технології допомагають забезпечити стабільність і надійність українського бізнесу та інфраструктури в умовах непередбачуваних ситуацій.

Тож, якщо ви ще в пошуку дата-центру для розміщення вашого обладнання, то будьте впевнені, що компанія SERVER.UA завжди готова стати для вас надійним партнером у забезпеченні безперервності роботи та захисту ваших даних. Більш детальна інформація про це за посиланням.

Разом ми сильні, і разом ми зможемо подолати будь-які труднощі!

Бережіть себе!