На сьогоднішній день криптовалюта є популярним платіжним активом та засобом при здійсненні покупок в Інтернеті та має ряд переваг.

Найголовніше – це безпека платежу. При використанні криптовалюти як платіжного засобу зберігається повна конфіденційність, транзакції здійснюються анонімно, а взламати систему захисту з криптошифруванням практично неможливо.

По-друге, це простий спосіб оплачувати товари та послуги з будь-якої точки світу, не прив’язуючись до фінансової політики окремих держав.

По-третє, це швидко та прозоро. Транзакції здійснюються в неперервному режимі, кошти надходять одержувачу оперативно. Це видно в загальнодоступній системі блокчейн-переказів.

Клієнти компанії RX-NAME.UA можуть швидко та зручно, в 2 кліки оплачувати послуги хостингу, VPS-серверів та реєстрації доменів більш ніж тридцятьма видами криптовалют, такими як Bitcoin, Tether, Ethereum, Litecoin, Dogecoin та ін.

Маючи холодний гаманець Ledger або Safepal, можна замовити на сайті послугу, вибрати спосіб оплати криптовалютою, наприклад Bitcoin. Завдяки зручному інтерфейсу оплата без затримок зараховується на баланс клієнта.

Холодний гаманець від Ledger – це безпека ваших грошей. Ми не рекомендуємо використовувати біржі для зберігання грошей.