Розширення тарифів VPS на дисках SSD і NVMe від RX-NAME

VPS хостинг

Хостинг-провайдер RX-NAME завжди прагне до вдосконалення своїх послуг, аби максимально задовольняти запити та потреби клієнтів. Так нещодавно до основних тарифів компанії було додано ще 5 нових – з більшими ресурсами ядер процесора, оперативної пам’яті та дискового простору, і розширено їх на операційних системах Linux і Windows. 

Крута новина від Mozilla: випуск безкоштовного ШІ-генератор веб-сайтів, який не вимагає навичок кодування

Розробка веб-сайту

Mozilla знову дивує інноваціями, презентуючи безкоштовний ШІ-генератор веб-сайтів Soloist.ai. Цей новий інструмент стане справжньою знахідкою для тих, хто хоче створити власний веб-сайт, але не має навичок кодування. Тепер створення професійного сайту займає всього декілька хвилин і не потребує складних технічних знань.

Що таке хом’як Hamster Combat і в чому секрет популярності «тапалок»?

Hamster Combat

У світі мобільних ігор існує безліч захоплюючих та дивовижних проектів, але мало які з них можуть похвалитися такою ж популярністю, як «тапалки». Серед них особливе місце займає гра Hamster Combat. Чому саме цей хом’як став сьогодні героєм багатьох телефонів і що ж такого цікавого у «тапалках»? Давайте розберемося разом у нашій сьогоднішній статті.

Як дата-центр забезпечує безперебійне електропостачання та стабільність Інтернет-каналів?

Дата-центр

У сучасному світі бізнесу, де дані є новою валютою, дата-центри відіграють ключову роль у забезпеченні стабільності та безпеки інформаційних потоків. В Україні, де проблеми з електропостачанням стали частішими у 2024 році, дата-центри набувають ще більш особливого значення. Вони не тільки гарантують безперервну роботу обладнання, але й забезпечують стабільний доступ до Інтернету. Розглянемо, як це працює і чому вибір дата-центру для розміщення обладнання може бути вигідним рішенням для вас.

Поради та інструменти для моніторингу оновлень алгоритмів у Google рекламі

Google реклама

У динамічному світі онлайн-маркетингу успіх залежить від постійного оновлення своїх знань та адаптації до змін. І Google реклама не є винятком. Алгоритми цієї платформи постійно оновлюються, аби забезпечити найкращий простір і досвід для користувачів та рекламодавців.

Тому для успішного ведення рекламних кампаній важливо бути в курсі цих змін та вміти швидко до них адаптуватися. Ця стаття допоможе вам у цьому: у ній ми зібрали декілька порад та інструментів для моніторингу оновлень алгоритмів Google реклами.

Як отримати найкращі відповіді від Chat GPT: основні рекомендації щодо prompts

Chat GPT

Сьогодні знову поговоримо про вже всім відомий потужний інструмент, який може генерувати текст, перекладати мови, писати різні види контенту та інформативно відповідати на ваші запитання. Так, так, той самий Chat GPT. Однак, як і будь-який інструмент, він потребує вмілого використання, щоб отримати якнайкращі результати.

У цій статті ми поділимося з вами декількома основними рекомендаціями щодо prompts, які допоможуть вам отримувати від Chat GPT максимально змістовні та корисні відповіді.

Що вміє нова версія Chat GPT 4o?

Chat GPT 4o

Лише за останній рік можна спостерігати тенденцію того як штучний інтелект невпинно розвивається, цим самим дивуючи нас все новими можливостями. Так нещодавно світ дізнався про появу оновленої версії чат-бота Chat GPT 4 – GPT 4o , яка обіцяє революціонізувати наше спілкування з комп’ютером.

Що ж у ньому такого нового? Давайте розбиратися у сьогоднішній статті. 

Як знайти надійне місце для безперервної роботи вашого сервера?

Розміщення серверів

Нині доступ до інформації та онлайн-послуги стали невід’ємною частиною нашого життя та бізнесу, тому й надійність та безперебійність роботи серверів стає ключовим фактором успіху. Особливо гостро це питання постало в Україні, де сьогодні повернення до регулярних відключень електроенергії, через обстріли критичної інфраструктури, змушують підприємців шукати альтернативні рішення.

Тоді як у такому випадку знайти надійне місце для безперервної роботи власного сервера? Давайте більш детально поговоримо про це у нашій статті.

Як кількість ядер у серверному процесорі визначає його ефективність?

Серверний процесор

У наш час цифрового світу сервери відіграють життєво важливу роль, і не лише в IT-сфері. Вони є основою хмарних сервісів, веб-сайтів, баз даних та безлічі інших онлайн-ресурсів. І одним з ключових компонентів сервера, що визначає його продуктивність, є процесор.

Більшість сучасних серверних процесорів мають декілька ядер. Але що саме це означає і як кількість ядер впливає на роботу сервера? Про це ми й розповімо вам у сьогоднішній статті.

Як штучний інтелект допоможе затримувати клієнтів на вашому сайті?

Штучний інтелект

Сьогодні у динамічному світі утримання уваги клієнта на сайті стає дедалі складнішим завданням. Інтернет рясніє інформацією, і люди звикли швидко переходити від одного сайту до іншого, шукаючи те, що їм дійсно потрібно.

Й ось де на допомогу приходить штучний інтелект (ШІ). Ця революційна технологія може допомогти вам не лише залучити нових клієнтів, але й змусити їх залишатися на вашому сайті довше, збільшуючи шанси на конверсію.

Page 1 of 25

Powered by WordPress & Theme by Anders Norén